Blancolån

Låna 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr utan säkerhet

Blancolån är ett begrepp som används för att beskriva ett lån utan säkerhet. Ett blancolån är alltså ett lån där långivaren inte kräver att låntagaren sätter något som säkerhet (pant) för lånet.

Blancolan hos FlexLimit

Blancolån kräver ingen borgen

Då du ansöker ett blancolån behöver du inte sätta något som pant för lånet eftersom långivaren gör en kreditkontroll på dig när du ansöker. På detta sättet kan långivaren försäkra sig om att det är lönsamt för denne att bevilja ett lån åt dig. Långivaren kontrollerar alltså att om din ekonomi är i ett sådant skick att du klarar av att återbetala lånet inom utsatt tid.

Motsatsen till ett blancolån är t.ex. ett vanligt banklån eller ett bostadslån, där du måste sätta bostaden eller något annat värdefullt som pant för att få lånet. Det lönar sig i allmänhet att jämföra olika lånealternativ för att hitta det lån som passar ditt behov bäst.

Låna ansvarsfullt

FlexLimit erbjuder blancolån från 5 000 kr upp till 20 000 kr. Detta betyder att du kan låna upp till 20 000kr utan att behöva sätta något som pant för lånet. Observera att vi driver ansvarsfull kreditgivning och det innebär att du måste uppfylla våra lånevillkor för att kunna bli beviljad ett blancolån hos oss.

För att kunna ta ett blancolån hos oss måste du uppfylla följande villkor:

  • du måste vara minst 20 år gammal
  • du måste ha regelbundna inkomster
  • du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • du får inte ha några skulder från tidigare

När du har blivit beviljad ett blancolån kan du använda pengarna på vilket sätt som helst. Du kan ta ett blancolån t.ex. för att köpa ny bil, åka på semester, köpa motorcykel eller för att, helt enkelt, ha det extra lyxigt i vardagen.