Om FlexLimit och C Finance AB

FlexLimit ägs av moderbolaget C Finance AB, som har erbjudit konsumentkrediter i Sverige ända sedan 2006. Företaget var bland de första att erbjuda lån på den Svenska markanden. Sedan dess har vi betjänat tiotusentals nöjda kunder både i Sverige och i Finland.

C Finance logo

Ärliga villkor och vänlig kundtjänst

Vår verksamhet bygger på ärliga lånevillkor och en vänlig och sakkunnig kundtjänst som hjälper kunderna med att hitta svar till deras frågor så snabbt som möjligt. Våra lånevillkor är ärliga, lättförståeliga och innehåller inte några överraskningar. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss ifall du önskar fråga något.

Ansvarsfull kreditgivning

C Finance AB driver ansvarsfull kreditgivning, vi lånar inte ut pengar åt konsumenter med återbetalningsproblem (t.ex. betalningsanmärkning) eller andra typer av ekonomiska problem från tidigare.

 

Mål och vision

Vårt mål är helt enkelt att erbjuda ett enkelt och schysst sätt att låna pengar. Vi vill hjälpa privatpersoner att klara sig bättre genom att erbjuda ett flexibelt sätt att låna pengar. Vi skiljer oss från andra kreditinstitut genom att agera snabbt, erbjuda tydliga lånevillkor och -avtal, samt genom att betjäna våra kunder 5 dagar i veckan.

FlexLimit

FlexLimit är en s.k. kontokredit som lanserades i Sverige på hösten 2015. På FlexLimit kan du ansöka om en kreditgräns på 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr. När din ansökan har blivit godkänd, kan du göra uttag till ditt bankkonto (500 - 20 000 kr) när du är i behov av pengar.

FlexLimit logo

 

Meddelandelån

Meddelandelån har erbjudit s.k. SMSlån ända sedan 2006. Hos Meddelandelån kan du låna från 4 000 upp till 30 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar upp till 3 år beroende på lånesumman.

Meddelandelan logo

 

LuottoRaha

LuottoRaha är den finska motsvarigheten av FlexLimit, dvs. en kontokredit där du ansöker om en kreditgräns och kan sedan göra uttag till ditt bankkonto enligt ditt behov. Tjänsten lanserades i Finland 2005.

LuottoRaha logo

 

Sekretess och Personuppgifter

Vi respekterar våra kunders integritet och behandlar personuppgifter ytterst varsamt. När en kund slutför en ansökan hos oss godkänner denne att vi sparar och bearbetar den information vi intagit för att på ett seriöst sätt kunna administrera uppdraget och leverera en god service och tjänst.

Den information vi samlar och sparar om våra kunder, kan du läsa i vår integritetspolicy. Utöver detta, berättar vi i vår sekretesspolicy om data som samlas in av personer som besöker vår hemsida.

Har du frågor gällande detta kontakta vårt Dataskyddsombud per e-post: dpo@cfinance.com

 

Senast uppdaterad: 2000-09-07