Kontokredit – låna 5 000-20 000 kr

Hos oss kan du låna från 5 000 upp till 20 000 kr via internet. Det är frågan om ett lån utan säkerhet, dvs. du behöver inte sätta något som pant för lånet. För att kunna låna hos oss måste du vara minst 20 år gammal, ha regelbundna inkomster och du får inte ha några betalningsanmärkningar från tidigare. Vi använder inte UC för att göra kreditupplysningar.

Vad är ett internetlån egentligen?

Internetlån är helt enkelt en gemensam benämning för små, snabba och korta lån som ansöks via internet (kallas också snabblån). Dessa lån skiljer sig från traditionella banklån i och med att summan är ofta mycket mindre och att du vanligtvis får pengarna på kontot redan samma dag.

Ansok om internetlan via datorn eller mobilen

Hur går det till att ansöka om internetlån?

För att ansöka om ett internetlån ska du först välja summan och sedan klicka på den gula knappen i formuläret som du hittar längst ner på sidan. Efter det ber vi dig identifiera dig med dina bankkoder.

När du har identifierat dig, vill vi att du ska berätta lite mer uppgifter om dig och din personliga ekonomi. Vi använder dessa uppgifter för att fatta kreditbeslut.

Efter att du har fyllt i uppgifterna får du lånebesked direkt på skärmen och du kan göra ett uttag till ditt bankkonto. Pengarna flyttas till ditt konto vanligen samma dag.

FlexLimit – som ett kreditkort på internet

FlexLimit är en s.k. kontokredit vilket betyder att du ansöker om en kreditgräns (5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr) från vilken du kan göra uttag till ditt bankkonto. Du behöver alltså inte överföra hela summan på kontot på en gång, utan du kan göra uttag när du behöver pengar. På detta sätt blir det förmånligare för dig att låna och du får en mycket längre återbetalningstid jämfört med vanliga snabblån.