Kontokredit hos FlexLimit

Ansök om FlexLimit kontokredit 5 000-20 000 kr med direkt besked - enkelt och flexibelt!

Ansok om kreditlån via datorn eller mobilen

Har du råkat ut för oväntade utgifter? Då har du hittat rätt. 

Flexibel kontokredit 

På FlexLimit.se kan du ansöka om kontokredit från 5 000 kr upp till 20 000 kr med direkt besked. När du blir beviljad ett lån, skapas ett dedikerat kreditkonto med den beviljade kreditsumman. Du kan göra uttag från ditt kreditkonto vid behov, och betalar endast för den kredit du använder.

Med andra ord är ett kreditkonto ett utmärkt alternativ då du inte vet exakt hur stor summa pengar du behöver för att klara dina utgifter under månadens gång. Du kan välja att ta ut hela summan med en gång, eller så kan du göra uttag i omgångar vid behov.

Kontokredit utan säkerhet hos FlexLimit

Hos FlexLimit kan du ansöka om kontokredit utan säkerhet. Detta betyder att du kan låna utan att behöva sätta något som pant för ditt lån. På traditionella, större lån måste du vanligen sätta t.ex hus eller bil, som säkerhet för lånet. Detta innebär att banken kommer äga ditt hus eller din bil ifall du inte klarar av att återbetala ditt lån.

Vad kan jag använda kontokrediten till?

Ifall du har råkat ut för oväntade utgifter är det skönt att ha en buffert i form av ett kontokredit hos FlexLimit. Nedan ser du några exempel på scenarier där oväntade utgifter uppkommer:

  • Bilen har gått sönder och behöver repareras

  • Katten behöver tas till veterinären

  • Kylskåpet eller någon annan köksapparat behöver bytas ut

  • Pengarna har tagit slut, men löning är ännu alltför långt borta

En kontokredit kan självklart också användas till att förgylla den gråa vardagen i form av en resa eller varför inte ett restaurangbesök till någon finare restaurang? Möjligheterna är många!

Vad kostar det att ansöka om kontokredit?

Att ansöka om kontokredit hos FlexLimit är gratis. Kostnaderna för kontokrediten utgörs av upplänggningsavgiften, aviavgifter och ränta. Ju större summa du ansöker om, desto lägre blir kostnaderna i längden. Läs mer om vår prissättning här.

Notera att FlexLimit är en högkostnadskredit. Innan du ansöker om kontokredit hos FlexLimit, är det viktigt att du vet att du kan betala tillbaka lånet. Med andra ord behöver du vara säker på att du har en stabil ekonomi. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Kontokredit utan UC hos FlexLimit

Långivaren gör alltid en kreditupplysing då du ansöker om kontokredit. Upplysningen görs via privat kreditupplysningsföretag. Hos FlexLimit ansöker du om kontokredit utan UC. Vi använder oss istället av det privata kreditupplysningsföretaget SafeNode AB - det kommer med andra ord inte att synas i UC-registret att en upplysning gjorts. 

Ansök om kontokredit hos FlexLimit

Vi erbjuder kontokredit med kreditgränser på 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr. För att kunna ansöka om en kontokredit behöver du vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige och du får inte ha några betalningsanmärkningar.

FlexLimit erbjuder kontokredit med direkt besked, vilket innebär att du direkt på skärmen ser ifall din ansökan blivit godkänd eller ej. Då ansökan blivit godkänd, kan du göra uttag helt enligt dina behov. Pengarna har du samma dag från uttag under kundtjänstens öppettider ifall du har konto hos Nordea eller Handelsbanken. Ifall du har konto hos en annan bank kan det ta 1-2 bankdagar innan pengarna finns på ditt bankkonto.