Kontokredit 5 000 kr – 20 000 kr utan UC

Ansök om lån direkt via mobilen

Mobillan hos FlexLimit 5000-15000 kr

På FlexLimit.se kan du ansöka om kontokredit 24 timmar om dygnet och 7 dagar i veckan. Vi erbjuder en kreditgräns på 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr från vilken du kan göra uttag när du behöver pengar. Du får besked direkt och du har pengarna på kontot samma dag under kundtjänstens öppettider.

För att kunna låna hos oss

För att kunna ansöka om kontokredit hos oss måste du uppfylla följande krav:

  • du måste vara minst 20 år gammal,
  • du måste ha regelbundna inkomster,
  • du måste ha ett svenskt mobiltelefonnummer,
  • du måste vara folkbokförd i Sverige, och
  • du får inte ha några betalningsanmärkningar

Utöver dessa krav, gör vi en kreditupplysning på alla som ansöker om lån hos oss. Vi använder inte UC för kreditupplysningar; vi har samarbete med SafeNode AB.

Insättning på kontot samma dag

En kontokredit passar dig som har ett akut behov för att låna en liten summa pengar. När ett akut behov för pengar inträffar, är det viktigt att man så snabbt som möjligt får pengarna på kontot.

Vi har satsat på enkelhet och snabbhet; vanligtvis får du pengarna på kontot samma dag från det att du begärt ett uttag. Pengarna syns direkt på ditt konto ifall du har bankkonto hos Nordea eller Handelsbanken.

Hur fungerar det?

FlexLimit är en s.k. kontokredit, vilket betyder att vi erbjuder dig en kreditgräns (nästan som ett kreditkort) från vilken du kan göra uttag till ditt eget bankkonto när du är i behov av pengar.

Du kan ansöka om en kreditgräns på 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kronor. När din ansökan har blivit godkänd, kan du göra uttag till ditt bankkonto för vilken summa som helst (t.ex. 500, 2500, 5700 eller 12100 kr).

Detta innebär att du inte behöver göra en ny låneansökan varje gång du behöver en liten summa pengar. Du behöver endast logga in på FlexLimit (på din dator, mobiltelefon eller surfplatta) och göra uttag till ditt konto. Pengarna syns på ditt konto vanligtvis inom 15 minuter.