Kontokredit utan UC 

FlexLimit kontokredit är ett gynnsamt alternativ 

Akut behov av pengar? FlexLimit kan hjälpa dig! Ibland händer det att något oväntat inträffar och exakt då råkar det vara tomt på kontot. I dessa situationer är det bra att man kan låna pengar snabbt.

SMSlan hos Flexlimit

Hur går det till att ansöka om en kontokredit?

Det går snabbt och smidigt att ansöka om en kontokredit via nätet.

  1. Du fyller i en ansökan på långivarens hemsida,
  2. de kollar dina uppgifter, och
  3. om din ansökan blir godkänd betalas pengarna på ditt bankkonto redan samma dag.

Vi erbjuder kreditkonto med utbetalningar samma dag under kundtjänstens öppettider, till kunder med bankkonton i Nordea eller Handelsbanken (övriga banker 1-2 dagar).

Alla kan inte få beviljat en kontokredit

För att kunna ansöka om kontokredit hos oss måste du uppfylla följande krav:

  • du måste vara minst 20 år gammal,
  • du måste ha regelbundna inkomster,
  • du måste ha ett svenskt mobiltelefonnummer,
  • du måste vara folkbokförd i Sverige, och
  • du får inte ha några betalningsanmärkningar

Hos oss kan du ansöka om kontokredit dygnet runt

På Flexlimit.se kan du ansöka om lån 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Detta betyder att du kan få ett lån beviljat även på helger och på kvällar - vilket är behändigt då ett akut behov av pengar inträffar. Vi behandlar ansökningar under vår kundtjänst öppettider.

Hur mycket kan jag låna?

Vi erbjuder en kontokredit som du kan göra uttag från när du behöver pengar - som ett kreditkort på nätet. Du kan välja mellan 4 olika kreditgränser:

5 000, 10 000, 15 000 och 20 000kr

När din ansökan blivit godkänd, kan du välja att göra ett eller flera uttag från krediten. Du behöver alltså inte använda hela krediten på en gång, utan du kan använda den i mindre delar om du så önskar. Du betalar endast för den summa som du har tagit ut till ditt bankkonto. Du får en faktura varje månad beroende på de uttag du gjort.

Återbetalning av FlexLimit sker i delar

Du kan välja att betala tillbaka den minsta möjliga summa varje månad (beräknas på basis av din kreditgräns och de uttag du gjort) eller att amortera samma belopp varje månad. Ifall du får en kreditgräns på 5 000 kr och vill direkt göra ett uttag på 5 000 kr, kommer du att få 15 st fakturor med totalt kring 455 dagar återbetalningstid och den totala kostnaden för lånet blir 7 464,79 kr (läs mer om våra priser). Den effektiva årsräntan är mellan 58,74-147,16 %.

Välj önskad kreditgräns nedan och klicka på knappen för att ansöka!