Snabblån med lånebesked direkt

Insättning på kontot samma dag

Snabblan hos FlexLimit 5000-20000 kr

Snabblån är en gemensam benämning för små, korta lån som ansöks via internet. Tack vare internets utveckling har det blivit allt vanligare att ansöka om lån direkt online eftersom det går snabbare och enklare än att besöka en bank för att ansöka om lån. Snabblån motsvarar dessutom bättre konsumenternas efterfrågan: att snabbt få tillgång till en relativt liten summa pengar (då man möter oväntade utgifter).

Hur skiljer sig ett snabblån från vanliga banklån?

Ett snabblån skiljer sig från ett vanligt lån på flera olika sätt:

  • snabblån rör sig om mindre summor jämfört med t.ex. banklån,
  • snabblån beviljas ofta utan säkerhet (kräver inget som pant för lånet),
  • lånetiden för ett snabblån är betydligt kortare än för andra typer av lån

Hur ansöker man om en kredit? Välj den önskade kreditgränsen på vår hemsida eller via formuläret på denna sida, identifiera dig med Bank ID och fyll i dina uppgifter. Du får lånebesked direkt. Om din ansökan blir godkänd kan du direkt göra ett uttag till ditt bankkonto.

Hos oss kan du snabblåna 5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr

FlexLimit är en kontokredit, dvs. du ansöker om en kreditgräns (5 000, 10 000, 15 000 eller 20 000 kr) varefter du kan göra uttag för summor mellan 500 - 20 000 kr till ditt bankkonto när du behöver pengar. Du kan t.ex. ansöka om en kreditgräns på 10 000 kr men endast göra uttag på 1 000 kr per månad. Du behöver alltså inte lyfta hela summan på kontot på en gång – du kan flexibelt göra uttag när du behöver pengar.

Vi har direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken

När din ansökan har blivit godkänd och du gör ett uttag till ditt bankkonto, kommer vi att flytta pengarna så snart som möjligt till ditt konto. Vanligtvis får du pengarna samma dag (speciellt om du har konto hos Nordea eller Handelsbanken). 

Snabblån utan UC upplysning

Vi använder inte UC för kreditupplysningar, vi samarbetar med SafeNode AB. Det är viktigt att du inser att vi måste göra en kreditupplysning på alla som ansöker kredit hos oss, annars kan vi inte veta om den ansökande har tillräcklig återbetalningsförmåga för att klara av lånet inom utsatt tid. Våra kreditupplysningar är dessutom 100 % diskreta, ingen utomstående kommer kunna se att du har ansökt om en kredit hos oss.

Vem kan ansöka snabblån hos oss?

För att vi skall kunna godkänna din låneansökan måste du uppfylla följande krav:

  • du får inte ha betalningsanmärkningar från tidigare,
  • du måste ha regelbundna inkomster (lön e.d.),
  • du måste ha ett svenskt telefonnummer,
  • du måste ha en fungerande e-postadress,
  • du måste ha en fast adress i Sverige

I tillägg till dessa krav, kommer vi att göra en kreditupplysning på dig och vi fattar lånebeslutet enligt alla tillgängliga faktorer som påverkar din återbetalningsförmåga. Du får lånebesked direkt på skärmen när du slutfört din ansökan.