Låna pengar med direkt utbetalning

Insättning på kontot samma dag

Behovet att låna pengar kan inträffa oväntat! Därför är det behändigt att få pengarna direkt in på kontot. Vi vet att våra kunder uppskattar snabbhet, därför har vi satsat på att vårt system behandlar ansökningar direkt och att pengarna överförs till ditt konto samma dag under kundtjänstens öppettider.

Snabblan hos FlexLimit 5000-15000 kr

Låna pengar direkt på kontot

Vanligtvis har du pengarna på kontot samma dag från det att du har fyllt i din ansökan och begärt om ett uttag till ditt bankkonto.

Detta gäller under vår kundtjänst öppettider:

   måndag-fredag 08:30-16:00

Överföringar till konton hos Nordea och Handelsbanken sker direkt. Överföringar till andra banker (bl.a. Swedbank, Danske Bank och SEB) kommer att synas på ditt konto senast nästa vardag.

Låna från 5 000kr upp till 20 000kr direkt

Hos Flexlimit kan du låna 5000, 10 00015 000 eller 20 000 kr, med en återbetalningstid som inte sätter press på dig. Att låna pengar hos Flexlimit är säkert och tryggt: vi beviljar lån endast till personer med sund ekonomi och på detta sätt förhindrar vi våra kunder ifrån att hamna i en skuldfälla.

Flexibel återbetalning

Hos oss kan du själv välja på vilket sätt du önskar återbetala din kredit. Du kan välja mellan:

  • Minimidelbetalning: Summan för den månatliga minimidelbetalningen är 10% av den totala skulden eller minst 500 kronor och ifall skulden är mindre än 500 kronor, är minimidelbetalningen hela skulden.
  • Annuiteter: Valfri summa som du vill amortera varje månad som är större än minimibetalning. Du kan även välja att betala bort hela skulden på en gång ifall du önskar så.

Ibland kan det hända att man råkar ut för oförutsedda utgifter. Därför erbjuder vi på FlexLimit möjligheten till en betalningsfri månad. Genom att välja alternativet betalningsfri månad via dina egna sidor kan du flytta fram din följande faktura till nästa månad. Mera om betalningsfria månader hittar du här.

Som ett kreditkort på nätet

FlexLimit är en kontokredit. När du lånar hos oss, beviljar vi ett belopp (en s.k. kreditgräns) åt dig från vilket du kan lyfta pengar till ditt bankkonto. Du bestämmer själv hur mycket du önskar lyfta och när du önskar flytta pengarna till ditt konto. Du behöver inte göra en ny låneansökan varje gång du behöver låna pengar - du kan flytta pengarna direkt från Flexlimit till ditt bankkonto.

 


Kundresencioner

 

"FlexLimit en bra långivare. Hjälpte mig att stå på benen igen ekonomiskt."

 
Lucien, FlexLimit kund

 

"Snabb och säkert sätt att få lite guldkant på tillvaron."

 
Björn, FlexLimit kund